Over Gebr. van Ginkel

Visie & Missie

Gebroeders van Ginkel staat voor toekomstbestendig groen. Wij richten ons op behoud van groene elementen en het aanleggen van duurzame tuinen. Dit is van essentieel belang omdat het klimaat zichtbaar verandert. Als uw betrouwbare groenpartner zullen wij u hierin adviseren.

 

Een groene toekomst wordt werkelijkheid door het creëren van toekomstbestendige tuinen. In het anticiperen en vooruitkijken ligt de kracht en het plezier van Gebroeders van Ginkel. Wij streven naar een groene woon-, werk- en leefomgeving, want groen is goed voor welzijn en beleving.

 

Onze bedrijfsvoering staat in het teken van continue technische ontwikkelingen. Het verbeteren van werkpakketten en het steeds verder ontwikkelen van toekomstbestendige groenplannen.

‘Verandering begint bij jezelf’ is een bekende uitspraak. Dit is dan ook het motto van Gebroeders van Ginkel en wij nemen u hier dan ook graag in mee. Samen staan we groener! 

 

Werken aan een groene toekomst, wij durven het aan!

 Mijn naam is Rick, afgestudeerd vakbekwaam hovenier. Samen met mijn broer begon ik al op jonge leeftijd met het onderhouden van tuinen bij buren en bekenden. Al snel werd duidelijk dat onze passie hier in lag en we besloten daarom samen een bedrijf te starten. Naast het tuinonderhoud kwam hier al snel het aanleggen van tuinen en het onderhoud van bomen bij. Voor mij is de passie voor bomen gegroeid na een stage die ik via school liep bij een groot boomverzorgingsbedrijf. Dat is dan ook de reden dat het behoud van bomen hoog in het vaandel staat bij Gebr. van Ginkel. Het behoud van oude bomen is voor mij actueler dan ooit. 

Mijn naam is Daan, de oudste van de twee. Al van jongs af aan trok de natuur mij. Mijn keuze voor het groene VMBO heeft dat versterkt. Inmiddels heb ik de HBO-opleiding Tuin & Landschapsinrichting bij Van Hall Larenstein vrijwel afgerond. De kennis en praktijkervaring vanuit mijn opleidingen en diverse stages pas ik toe in persoonlijke gesprekken om u te adviseren over de beste keuzes bij u in de tuin.

 

 

error: Content is protected !!