Tuinrealisatie

Van idee tot prachtige tuin

Voor een prachtig en doordacht tuinontwerp kunt u terecht bij Gebroeders van Ginkel. Wij ontwerpen zowel moderne, klassieke als exclusieve tuinen; groot of klein. Uw voorkeur kan uitgaan naar een tuin vol biodiversiteit met bloemen en heesters, een tuin met veel borders, een mediterrane tuin of juist een onderhoudsvrije tuin. 

 

Een tuin met karakter ontstaat door de juiste materialen met elkaar te combineren. Zo ondersteunen en versterken ze het tuinontwerp.  Bij Gebroeders van Ginkel geven wij uw tuin een eigen karakter dat past bij uw wensen. 

Onze werkwijze

Welke stijl uw voorkeur ook heeft, Gebroeders van Ginkel zorgt ervoor dat uw tuinontwerp passend is bij uw wensen.

  1. Voordat wij aan de slag gaan maken wij graag persoonlijk kennis met u. We maken een afspraak om bij u thuis langs te komen om de omgeving beter te leren kennen. We bespreken samen uw wensen.

  2. Na dit oriënterende gesprek maken wij een eerste creatief ontwerp dat past bij uw woning, omgeving en leefstijl; zie voorbeeld hiernaast.

  3. Vervolgens leggen we dit creatieve concept aan u voor, en gaan we opnieuw met u in gesprek.

  4. We werken verder naar een definitief tuinontwerp met bijbehorende detailtekeningen en visualisaties. Wij verzekeren u van harmonie, kwaliteit duurzaamheid en vormgeving. Ook krijgt u een overzicht van bouwkundige en technische zaken, beplanting, verlichting en materialen.

Samen staan we groener duurzaam creatief

error: Content is protected !!