Ontwerp en aanleg van een moderne tuin in Bosch & Duin

Een tuin met karakter ontstaat door de juiste materialen met elkaar te combineren. Zo ondersteunen en versterken ze het tuinontwerp. Deze tuin in Bosch & Duin is volledig opnieuw aangelegd in een moderne stijl. Een moderne tuin is een combinatie van strakke lijnen, geordende patronen en veelal tijdloos weergegeven objecten. De klant was op zoek naar een onderhoudsvrije tuin en dat hebben wij meegenomen in ons ontwerp.
 

  • Het terras is gelegd met keramische tegels van 60 x 60
  • Het terras is voorzien van in de tegels verwerkte in-lite verlichting
  • De border is aangelegd met siergrassen en in-lite verlichting
  • De verhoogde border rondom de zithoek is voorzien van sieruien en jasmijn
  • De zwevende bank is van het hout van een Red Cedar, oftewel de Reuzelevensboom
  • Over het terras is een modern en waterdicht schaduwdoek bevestigd 


De broers van Ginkel hebben bij ons in 2021 de tuin opnieuw aangelegd. De van Ginkels hebben gezorgd voor een unieke mooie onderhoudsvrije geniettuin. De originaliteit van onze tuin komt tot uiting in het gebruik van nieuwe en onverwachte materialen.

De tuin is duurzaam ontworpen, dit uit zich o.a. in het gebruik van hoogwaardige producten, zoals keramieken tegels en een cederhouten zithoek. Bestaande beplanting is hergebruikt en niet weggegooid. Alle werkzaamheden hebben de broers zelf gedaan. De broers beschikken over veel kennis van planten en bomen en kunnen goed luisteren naar de wensen van de klant.

Zoals u kunt zien op de foto’s hebben wij een tuin om van te genieten na een drukke werkdag of in het weekend. Onderhoud van onze tuin wordt verzorgd door de broers.

Vincent en Lieke van Driel
Delen op facebook
Delen op linkedin
Delen op email

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nieuws, tips en leuke weetjes!

Lees meer...

Boomverzorging

Boomveiligheidssnoei Den Dolder

In den Dolder hebben wij aan de hand van boomveiligheidscontrole de snoeiwerkzaamheden uitgevoerd. Ook hebben wij de controle uitgevoerd op hoogte. Hierbij hebben we holtes

Lees verder...
error: Content is protected !!