Bomen verplanten van Bilthoven naar Maartensdijk

Begin januari hebben wij 3 bomen verplant. De winter is de beste periode om bomen en grote heesters te verplanten. De sapstroom staat nu stil en de bomen zullen daardoor minder last hebben van het verplanten. Ook is de kans van aanslaan een stuk groter, dan dat ze bijvoorbeeld in de zomer verplant zouden worden. Voor de werkzaamheden moesten we onder andere in de achtertuin zijn. We konden niet met groot materieel in de tuin komen. We hebben daarom de werkzaamheden uitgevoerd met een kleine rupskraan en een kleine shovel, waarmee we de bomen uit de tuin op de dieplader hebben gelegd. In Maartensdijk hebben we de bomen geplant en voorzien van verankering en een gietrand. Zo kunnen de bomen in een drogere periode makkelijker water krijgen en zal het
water in de kluit doordringen.

Samen staan we groener

Delen op facebook
Delen op linkedin
Delen op email

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nieuws, tips en leuke weetjes!

Lees meer...

Boomverzorging

Boomveiligheidssnoei Den Dolder

In den Dolder hebben wij aan de hand van boomveiligheidscontrole de snoeiwerkzaamheden uitgevoerd. Ook hebben wij de controle uitgevoerd op hoogte. Hierbij hebben we holtes

Lees verder...
error: Content is protected !!