Boomveiligheidssnoei Den Dolder

In den Dolder hebben wij aan de hand van boomveiligheidscontrole de snoeiwerkzaamheden uitgevoerd. Ook hebben wij de controle uitgevoerd op hoogte. Hierbij hebben we holtes in de boom gecontroleerd. Deze holtes kunnen niet visueel van onderaf worden gecontroleerd, maar dienen op hoogte te worden gezien.
Bij de snoeiwerkzaamheden hebben wij gebruik gemaakt van een spinhoogwerker. Hiermee kunnen wij vrijwel overal komen en wordt het klimmen in de boom verminderd. De machine is niet breder dan 90 centimeter en zo konden wij door de poort naar achter. De vrijkomende takken hebben wij versnipperd met onze eigen aanhanger-hakselaar. Hiermee kunnen wij stamhout versnipperen tot 20 centimeter. De snippers die hierbij vrijkomen, worden door ons afgevoerd en worden verwerkt in de bio-centrale.

Samen staan we groener

Delen op facebook
Delen op linkedin
Delen op email

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nieuws, tips en leuke weetjes!

Lees meer...

Boomverzorging

Boomveiligheidssnoei Den Dolder

In den Dolder hebben wij aan de hand van boomveiligheidscontrole de snoeiwerkzaamheden uitgevoerd. Ook hebben wij de controle uitgevoerd op hoogte. Hierbij hebben we holtes

Lees verder...
error: Content is protected !!