Onderhoudssnoei Maartensdijk

Voor het Aerescollege in Maartensdijk hebben wij onderhoudssnoei uitgevoerd. Onder andere verzorgden wij een grote treurwilg op het schoolplein. De boom had tijdens de storm in februari schade opgelopen. Wij hebben de tak nu volledig verwijderd en de boom verder gesnoeid: dode takken verwijderd, probleemtakken ingekort of weggesnoeid. De kruin hebben we uitgelicht en opgesnoeid waar nodig.

 

De vrijgekomen takken zijn onder begeleiding van de groendocent door de leerlingen zelf verwerkt in een houtwal. Houtwallen zijn niet alleen mooi in een landschap maar ze hebben ook een belangrijke functie: ze zijn een geschikte leefomgeving voor veel soorten dieren zoals vogels, vlinders en insecten.

Samen staan we groener

Delen op facebook
Delen op linkedin
Delen op email

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nieuws, tips en leuke weetjes!

Lees meer...

Boomverzorging

Boomveiligheidssnoei Den Dolder

In den Dolder hebben wij aan de hand van boomveiligheidscontrole de snoeiwerkzaamheden uitgevoerd. Ook hebben wij de controle uitgevoerd op hoogte. Hierbij hebben we holtes

Lees verder...
error: Content is protected !!