Ontwerp en aanleg van een tuin in Maartensdijk

Een prachtige klus in Maartensdijk. Na het plaatsen van een nieuwe schuur door de topprofessionals van Geldersche Houtbouw, hebben wij de omliggende tuin volledig in stijl gebracht met de omgeving. We hebben een klassieke Engelse stijl toegepast in ons ontwerp waardoor een romantische landschapstuin is ontstaan met verrassende doorkijkjes, gebogen paden en pakkende details. 

 

De nieuw aangelegde borders hebben wij voorzien van een diversiteit aan planten, zoals Agastache, Montbretia, Nepeta, Rudbeckia, Kogeldistel, Hosta en Astrantia Major. De omliggende paden zijn voorzien van grind met hardhouten kantopsluiting. Ook hebben we een nieuw terras aangelegd in visgraatverband. 

Delen op facebook
Delen op linkedin
Delen op email

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nieuws, tips en leuke weetjes!

Lees meer...

Boomverzorging

Boomveiligheidssnoei Den Dolder

In den Dolder hebben wij aan de hand van boomveiligheidscontrole de snoeiwerkzaamheden uitgevoerd. Ook hebben wij de controle uitgevoerd op hoogte. Hierbij hebben we holtes

Lees verder...
error: Content is protected !!