Bosanemoon

Bosanemoon

De bosanemoon (Anemone nemorosa) is onze plant voor de maand maart. Een dankbare bloeier, die elk jaar trouw terugkomt. De bosanemoon wordt ongeveer 10 cm hoog, staat mooi onder bomen, maar voelt zich ook prima op haar plaats tussen vaste planten die veel later bloeien. De bosanemoon duikt tegen die tijd weer onder, vormt ondertussen een pol en komt een volgend jaar rijker bloeiend terug. Poot gerust een groepje wortelstokken van bosanemonen bij elkaar.

Delen op facebook
Delen op linkedin
Delen op email

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nieuws, tips en leuke weetjes!

Lees meer...

Boomverzorging

Boomveiligheidssnoei Den Dolder

In den Dolder hebben wij aan de hand van boomveiligheidscontrole de snoeiwerkzaamheden uitgevoerd. Ook hebben wij de controle uitgevoerd op hoogte. Hierbij hebben we holtes

Lees verder...
error: Content is protected !!