Toverhazelaar

Toverhazelaar

De plant van de maand februari is een toverhazelaar of hamamelis!  Zo’n struik of boompje waar u elk voorjaar blij van wordt. De bloei begint al in de winter en veel hamamelissoorten geuren heerlijk. Niet allemaal overigens, maar bijvoorbeeld ‘Pallida’ en ‘Arnold Promise’ doen dat zeker. Hamamelis groeit langzaam, is heel geschikt voor kleinere tuinen, houdt van zon, maar kan ook in de halfschaduw staan en is niet kieskeurig wat grond betreft. Als de bodem niet te kalkrijk is, is al het gauw goed. In de herfst verkleurt het blad, voor het afvalt, prachtig. Krijgt de hamamelis wat ruimte, dan hoeft u niet te snoeien.

Delen op facebook
Delen op linkedin
Delen op email

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nieuws, tips en leuke weetjes!

Lees meer...

Boomverzorging

Boomveiligheidssnoei Den Dolder

In den Dolder hebben wij aan de hand van boomveiligheidscontrole de snoeiwerkzaamheden uitgevoerd. Ook hebben wij de controle uitgevoerd op hoogte. Hierbij hebben we holtes

Lees verder...
error: Content is protected !!