Geranium Macrorrhizum

Geranium Macorrhizum

De geranium macrorrhizum is een makkelijke plant die zowel in de zon als in de schaduw groeit en wel als bodembedekker wordt gebruikt. Bijna uitgebloeide bloemetjes doen denken aan de snavel van een ooievaar, vandaar de Nederlandse naam Ooievaarsbek. Er zijn witte, lichtroze en paarsrode soorten. De geranium macrorrhizum vormt een pol waar geen onkruid doorkomt. De pol scheuren en de plant zo vermeerderen is geen probleem. De plant zaait zichzelf ook uit. Knip na de bloei de plant terug en verwijder in het voorjaar de bladresten. Tot aan de kerst houdt deze geraniumsoort blad.

Delen op facebook
Delen op linkedin
Delen op email

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nieuws, tips en leuke weetjes!

Lees meer...

Boomverzorging

Boomveiligheidssnoei Den Dolder

In den Dolder hebben wij aan de hand van boomveiligheidscontrole de snoeiwerkzaamheden uitgevoerd. Ook hebben wij de controle uitgevoerd op hoogte. Hierbij hebben we holtes

Lees verder...
error: Content is protected !!