Tuinaanleg Bilthoven

Aan de Motzartlaan in Bilthoven hebben wij deze week (mei 2023) een mooi project mogen afronden, de afgelopen dagen is de laatste hand gelegd. We hebben met veel plezier een prachtige tuinkamer (overkapping met bergruimte) en de daarbij horende hardhouten vlonder mogen realiseren.

 

De beplanting was het laatste onderdeel van de tuin, het beplantingsplan is geheel in de sfeer van de bosrijke omgeving waar Bilthoven bekend om staat. De vliegdennen en varens komen in het plan regelmatig voor en leveren binnen enkele jaren een prachtig natuurlijk beeld op. Het grondwerk en de aanleg van de bestrating is uitbesteed om zo een goede mix van kwaliteit en een voorspoedig proces te creëren.

 

De samenhang tussen deze verschillende elementen in de tuin is schitterend geworden!

Delen op facebook
Delen op linkedin
Delen op email

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nieuws, tips en leuke weetjes!

Lees meer...

Boomverzorging

Boomveiligheidssnoei Den Dolder

In den Dolder hebben wij aan de hand van boomveiligheidscontrole de snoeiwerkzaamheden uitgevoerd. Ook hebben wij de controle uitgevoerd op hoogte. Hierbij hebben we holtes

Lees verder...
error: Content is protected !!